Menaxhim projektesh dhe krijim biznesi

EKSK ne partneritet me Tecnopolis prane Universitetit te Barit, ne kuader te projektit SUCCESS ofron kurse falas trajnimi per te rinjte dhe profesionistet.
Trajnimet jane ne keto dy fusha:
- Krijimi i bizneseve;
- Menaxhimi i projekteve.
Trajnimet konsistojne ne 20 - 23 ore secili. Ato do te zhvillohen rreth 12-13 ore online dhe pjesa tjeter ne auditor ne Durres, prane Qendres Rinore te Bashkise Durres.
Trajnimet do te jepen nga profesor italian dhe shqiptar, ndaj gjuha do te jete shqip dhe anglisht.
Te interesuarit te regjistrohen ne linkun e meposhtem

https://www.eventbrite.com/e/biglietti-kurse-falas-per-krijimin-e-biznesit-dhe-menaxhimin-e-projekteve-838449905237?aff=oddtdtcreator


 

CAKTO NJE TAKIM+355 52 230334
NA SHKRUANIinfo@ek-sk.com
NA VIZITONIQendra EGT, Durres

Kontakte

     

Adresa: Qendra EGT Lagja: 3; Rruga: G.Durrsaku.
Durres, Albania 2001
Telefon:
+355 52 230334
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by: Oxygen Studio