Udhezuesi i Perdoruesit per Modulin e Listepagesave

Moduli i Listepagesave ne sistemin e-Filing ju lejon te plotesoni nga kompjuteri juaj listepagesat me ane te formularit E-SIG 025 si edhe te shtoni ose largoni punonjesit me ane te formularit E-SIG 027. Per te mundesuar hyrjen tuaj ne sistem eshte e nevojshme pajisja me kredencialet perkatese, username dhe password, prane zyrave te sherbimit ndaj tatimpaguesve, ku duhet te dorezoni dokumentacionin perkates dhe te merrni instruksionet e para te perdorimit.

Udhezuesi i plote

CAKTO NJE TAKIM+355 52 230334
NA SHKRUANIinfo@ek-sk.com
NA VIZITONIQendra EGT, Durres

Kontakte

     

Adresa: Qendra EGT Lagja: 3; Rruga: G.Durrsaku.
Durres, Albania 2001
Telefon:
+355 52 230334
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by: Oxygen Studio