Mbajtja e kontabilitetit

Ne lidhje me metodat e mbajtjes se kontabilitetit me poshte do te gjeni 2 libra baze per mbajtjen e kontabilitetit.

Bazat e kontabilitetit Financiar
Ky liber eshte liber baze per marjen njohurive fillestare per mbajtjen e kontabilitetit, hartimin e pasqyrave financiare dhe analizen e tyre.

Per me shume...

 

 

 

Kontabiliteti financiar i avancuar
Ky liber eshte per nje nivel financieresh te formuar, te cilet kerkojne zgjerimin e njohurive te tyre mbi kontabilitetin e korporatave, bursave, taksave, bashkimin ndarjen dhe organizimin e shoqerive.

Per me shume...

CAKTO NJE TAKIM+355 52 230334
NA SHKRUANIinfo@ek-sk.com
NA VIZITONIQendra EGT, Durres

Kontakte

     

Adresa: Qendra EGT Lagja: 3; Rruga: G.Durrsaku.
Durres, Albania 2001
Telefon:
+355 52 230334
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by: Oxygen Studio