Programe kontabiliteti - Demo

Alpha Business eshte nje nga programet e shume qe Instituti i Modelimeve ne Biznes (IMB) ka prodhuar per mbajtjen e kontabilitetit.

alphaAlpha Business, ose siç njihet ndryshe, Alpha Platinum është një program informatik i cili funksionon në rrjet dhe shërben për manaxhimin e dokumentacionit kontabël dhe financiar. Ai është një sistem i integruar dhe fleksibël që ofron performancë dhe kontroll të lartë. Programi është krijuar duke u fokusuar tek nevojat dhe karakteristikat e bizneseve të mesme dhe të mëdha, siç janë: supermarketet, farmacitë dhe depot farmaceutike, baret dhe restorantet, institucionet buxhetore, firmat prodhuese etj. Alpha Business ofron ambjente të veçanta për përdoruesit e ndryshëm në varësi të punës që kryejnë. Ai gjeneron në mënyrë automatike raportet financiare si Bilanci Kontabël, PASH, Cash Flow Direkt dhe Indirekt etj.

Regjistron dhe raporton dokumentat përkatëse të:

Arkës & Bankës
Shitjeve & Blerjeve
Debitorëve & Detyrimeve
Klientëve & Furnitorëve
Magazinës & Artikujve
Prodhimit
Ofertave & Urdherpagesave
Punonjësve & Listëpagesave
Kontabilitetit & Raportet financiareAlpha Business Programi TRIAL

Ju mund klikoni këtu kur të jeni gati për të filluar proçesin e shkarkimit (download).
Ketu mund te gjeni nje material trajnues ne lidhje me programin (download).Pasi të keni përfunduar së shkarkuari dhe instaluar programin, ju mund të hyni në sistem duke përdorur (User:q, Pass:q)

Ju do të keni 90 dite kohë për të vlerësuar programin Alpha Business dhe për të parë ndihmesën që ju jep në biznes.

Nëse keni pyetje të tjera se si Alpha mund tu ndihmoj në biznesin tuaj apo keni nevojë për asistencë me programin trial, ju mund te kontaktoni IMB tek adresat e meposhtme:

imb• Tel: +355 4 22 53 466
• E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CAKTO NJE TAKIM+355 52 230334
NA SHKRUANIinfo@ek-sk.com
NA VIZITONIQendra EGT, Durres

Kontakte

     

Adresa: Qendra EGT Lagja: 3; Rruga: G.Durrsaku.
Durres, Albania 2001
Telefon:
+355 52 230334
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by: Oxygen Studio