Kontabiliteti publik

Duke u nisur nga disa kerkesa ne lidhje me Kontabilitetin Publik bashkangjitur do te gjeni nje material ne lidhje me mbajtjen dhe metodologjine e tij, pergatitur nga Ministria e Finances.

Materiali ka karakter informues dhe edukativ dhe te gjitha te drejtat jane te autoreve.

Materiali i plote

CAKTO NJE TAKIM+355 52 230334
NA SHKRUANIinfo@ek-sk.com
NA VIZITONIQendra EGT, Durres

Kontakte

     

Adresa: Qendra EGT Lagja: 3; Rruga: G.Durrsaku.
Durres, Albania 2001
Telefon:
+355 52 230334
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by: Oxygen Studio