Shfuqizimi i pagave të referencës për profesionet e lira

Hyn në fuqi për shkak të botimit në Fletoren Zyrtare, vendimi i Gjykatës Kushtetuese për rrëzimin e pagave referencë për efekt të sigurimeve shoqërore ndaj profesioneve të lira.

Vendimin e Gjykates Kushtetuse i botuar ne F.Zyrtare Nr. 172 qe shfuqizon ligjin dhe VKM ne lidhje pe pagat referuese te te vetepunesuarve.

Vendimi i plote

 

CAKTO NJE TAKIM+355 52 230334
NA SHKRUANIinfo@ek-sk.com
NA VIZITONIQendra EGT, Durres

Kontakte

     

Adresa: Qendra EGT Lagja: 3; Rruga: G.Durrsaku.
Durres, Albania 2001
Telefon:
+355 52 230334
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by: Oxygen Studio